Ashton

Uit SigarenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar sigarenmerk
Importeur: Longfiller Company

Logo Ashton.gif

Introductie


Ashton is een van 's werelds meest gewilde en zeer gerespecteerde merken. Ashton sigaren worden aangeboden in zes zeer verschillende en afzonderlijke mengsels van sigarenbladeren en vergrijzing perioden. Elke Ashton sigaar reist, door middel van een eindeloze reeks van kwaliteitscontroles, door de Fuente fabriek. Deze normen van kwaliteitscontrole zijn ongeëvenaard. Geen andere fabrikant heeft zo'n uitgebreid controle systeem voor het maken van sigaren. Eenmaal opgesteld, de Ashton Classic, de Ashton Aged Maduro, de Ashton kabinet Selectie, Ashton VSG (Virgin zon geteeld), Ashton ESG (Estate zon geteeld) en Ashton Erfgoed Puro Sol combineren als sigaar een opmerkelijke diversiteit voor de kenner. Samenhang en kwaliteit maken een premium sigaar, die veel te bieden heeft voor de sigaren kenner en genieter


Modellen


Ashton Classic Series


Ashton Classci logo.jpg

Een aangenaam en consequent rookgenot. Voor alle liefhebbers van sigaren bied de Ashton Classic, een middelgrote organisatie met nuances van peperige kruiden. De mix van 3 tot 4 jaar oude Dominicaanse tabak met een rijke gouden Connecticut schaduw wrapper creëert een zeer goede en gemengde rijke smaak.

De loting van deze sigaar van begin tot eind is nooit teleurstellend. De Ashton Classic is echt rookgenot. Altijd en overal. De Ashton Classic is als een oude vriend, hij laat u nooit in de steek.


Ashton Aged Maduro


Ashton-Maduro Logo.jpg

Ashton Aged Maduro is zeldzaam daar deze sigaar gerold is in een geselecteerde en uiterst beperkte Connecticut groothoefblad wrapper. Menig dekblad is geplukt, maar weinigen zijn uitverkoren voor de Ashton Aged Maduro.

De eerste zoete smaak komt van de verpakking, maar eenmaal aangestoken, komen de geuren en smaken, welke vergelijkbaar zijn met nootachtig gelijkend op een Madeira of Tawny Port, vrij. waarvan de uitgesproken smaak komt van de vergrijzing in Sherry afgewerkte Franse eiken vaten.

De rijke en afzonderlijke smaak en geuren van de Ashton Aged Maduro, komen voort uit een nooit gehaaste en natuurlijke gisting van de wikkel, die haar natuurlijke zoetheid stimuleert.

Het dekblad en oudere filler zorgen voor een rijke en complexe smaak en verheffen de Ashton Aged Maduro naar een aparte klasse .


Ashton V.S.G


Ashton-VSG Logo.jpg

Voor diegenen die verlangen naar een krachtige en bedwelmende smaak met een complexe afdronk, hoeven niet verder te kijken dan de Ashton VSG. De VSG is voor Ashton uitsluitend gemengd door Carlos Fuente Jr met behulp van 4 tot 5 jaar oude Dominicaanse tabak, geplukt van de fijnste en meest vruchtbare planten.

De uitgesproken smaak van VSG komt uit de verpakking en wordt geteeld op een prive landgoed in Ecuador. Het landgoed dat behoort tot de familie Fuente, maakt gebruik van tabak door Oliva gekweekt. Dit gepatenteerde dekblad wordt door de Fuente Family uitsluitend geteeld voor de Ashton VSG.

Het blad is afkomstig uit de hogere plukronden en rijpt langzaam door filtering van het zonlicht in door de regio ¹ s met betrekking tot natuurlijke wolk. Het resultaat is de rijke bedwelmende wrapper, die heeft de Ashton VSG het meest in de vraag sigaar op de markt van vandaag.


Ashton Herritage Puro Sol


Ashton PurSol Logo.jpg

De Ashton Erfgoed Puro Sol is een sigaar, doordrenkt in de traditie en eer van twee legendarische sigaar families. De Fuentes en Meerapfels. Haar verhaal is een buitengewone eigenheid. Het draagt de naam Puro Sol omdat de dekblad, omblad en binnengoed zijn gemaakt van 100% in de zon gegroeid tabak. Deze exclusieve sigaar, markeert de eerste keer dat een dekblad van Kameroen is gebruikt voor een Ashton mix. Dit met een verbluffend resultaat. Met het huwelijk van de Fuente Family komen vakmanschap en mengen samen met de productie van het Afrikaanse Kameroen dekblad die hand geselecteerd wordt door Richard Meerapfel. Deze combinatie van vakmanschap, goede tabak en excellente dekbladen, maken dat deze Ashton Erfgoed Puro Sol is bestemd voor een plaats in de geschiedenis van de sigaar, en met recht.

Zoals met alle grote sigaren, begint het verhaal van de Ashton Erfgoed Puro Sol op een zeer speciale plaats op onze planeet, te weten de westelijke kant van het Centraal-Afrikaanse regenwoud in een plaats genaamd Bangou. Tijdens een van zijn vele avonturen op geweldige plekken om tabaksteelt te vinden, liep Richard Meerapfel diep in het weelderige en dichte gebied van Bangou. Hier ontdekte Richard Meerapfel een klein afgelegen dorpje genaamd Guereki. Het dorp bestond uit slechts een paar primitieve hutten, maar belangrijker nog, een dorpshoofd. Toen hem werd gevraagd waarom dit gebied was zo dicht en vruchtbaar, zei hij dat zijn huis was gezegend met "Ti Ngou zapa", het water van de goden. Het dorp was sinds duizenden jaren onaangeroerd. Onaangeroerd sinds het begin van dit natuurlijke regenwoud. Richard Meerapfel vond rond het dorp tabaksplanten. De planten groeiden er sinds mensenheugenis en hadden voor de lokale bevolking een belangrijke functie, namleijk een genezende werking. De bladeren die Richard Meerapfel zag groeien waren mooie,grote bladeren met een textuur die Richard Meerapfel nog nooit had waargenomen. De lokale bewoners noemden het blad in hun eigen taal, het tribale Sango; "Manga".

Na enkele tests kwam Richard Meerapfel bij buitegewone resultaten uit voor dit tabaksblad. De resultaten waren bijna letterlijk, uit deze wereld, Deze tabak had een zoete smaak en textuur vanuit zichzelf, natuurlijk ontwikkeld door de omgeving waar het groeide. De dorpelingen noemden het "Mossoro ti ti DEGBE sesse", wat betekent vertaald, de rijkdom onder de grond. Richard Meerapfel noemde het MMS-Afrikaanse Gold.

Deze buitengewone wrapper wordt gemengd meesterlijk door de Fuente Family met hun beste 100% gegroeid zon tabak. Het resultaat is een uitgebreide, rijke en complexe sigaar met een diepte van karakter maar zelden gevonden, zelfs in klassieke sigaren. Een vlekkeloze bouw levert het fundament voor een diepe en volledig voldoen aan smaak die niet en zal u niet teleurstellen. Deze zon gegroeid sigaar is zo zuiver als de naam impliceert. Het is zowel edel en welbespraakt en, zonder twijfel, de meest verdienstelijke van haar erfgoed.Ashton Cabinet


Ashton Cabinet Logo.jpg

De Ashton Cabinet is de "Witte Bourgogne" van sigaren. "Witte Bourgogne" dankt zijn rijke complexe smaak uit de bodem en de vergrijzing van de druif in Franse eiken vaten. Het kabinet is 4 tot 5 jaar oud Dominicaans filler mix heeft een rijke, complexe en goed afgeronde smaak. De buitengewone Connecticut schaduw wrapper is de leeftijd voor een extra jaar en heeft een elegante palamino kleur resulteert in een gladde en romige smaak. De Ashton kabinet bevat geen minder dan zes verschillende tabakssoorten en eindigt met een "big finish." Zeven jaar pass van zaadje tot eindproduct sigaar voordat Ashton kabinet is tot bloei gebracht en gepresenteerd voor uw rookgenot.


Ashton E.S.G


Esghome.jpg

Ashton ESG - Estate Grown zon.
De Ashton ESG Story

Voor twintig jaar, heeft Ashton onvermoeibaar gewerkt om een van de hoogste kwaliteit te produceren, meest consistente sigaren die overal worden verkocht. Om dit te vieren twintig opeenvolgende jaren van stijging van de verkoop en de algehele groei, Robert Levin en Carlos Jr Fuente hebben de handen ineengeslagen om de Ashton Estate Sun Grown te maken, ESG afgekorte. Deze speciale gelegenheid gepleit voor een heel bijzondere sigaar. De ESG maakt gebruik van een unieke Dominicaanse wrapper geteeld op het Chateau de la Fuente boerderij in de Dominicaanse Republiek. Deze wrapper is nooit gebruikt op een andere sigaar. De mix is het creëren van Carlos Fuente Jr, die is een meester blender en heeft de meest gewilde sigaren in de wereld.

Elk jaar, Ashton zal een omvang van Ashton ESG in te voeren voor de komende vijf jaar. In zijn debuutjaar, was een 6,75 x 49 formaat ingevoerd. In het tweede jaar een 5.25 x 52 is toegevoegd, samen met de voortdurende beperkte productie van het eerste jaar. En zo zal blijven voor nog eens drie jaar tot 2010. Vanaf dan zullen alle vijf maten jaarlijks worden geproduceerd en beschikbaar gesteld aan de 25e verjaardag van Ashton te vieren. De zeldzame tabak gebruikt in deze spectaculaire sigaar dicteren dat alleen extreem beperkte hoeveelheden kan worden geproduceerd.

Vanaf het ongelooflijk prachtige verpakking aan de rijke, vette complexiteit van de sigaar zelf, de Ashton Estate Sun Grown zal zijn plaats als een legendarische sigaar te nemen. Zo'n krachtige verklaring kan alleen worden gemaakt met het grootste vertrouwen. En dat vertrouwen komt uit jaren van groeiende en combineert het beste tabakken in de wereld. Om een ervaring Ashton Estate Sun Grown is een plezier boven verwachting.