Kristoff

Uit SigarenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar sigarenmerk
Importeur: Longfiller Company

Logo Kristoff.gif

Introductie


AURORA – ILLINOIS: Mythical® Cigars Europe kondigt met trots aan,dat zij alle blends en lijnen van Kristoff Cigars gaan distribueren onder de Europese sigarenretailers.

In 2004 opgericht door Glen Case, is Kristoff Cigars één van de snelst groeiende producenten van boutique sigaren binnen de industrie.
Kristoff heeft de beste master blenders en generaties lange traditie in het maken van Cubaanse sigaren verenigd, waarmee men de meest verfijnde smaken weet te bereiken.
Bij Kristoff Cigars gebruikt men alléén de hoogste kwaliteit dubbel en drievoudig gefermenteerde premium tabakken van over de gehele wereld,
die uitermate vakkundig worden geblend om de meest kritische sigarenroker tevreden te kunnen stellen.

“Tijdens gesprekken met Abe Flores van PDR Cigars, waarmee ik door Europa reisde om zijn sigaren merk te promoten, kreeg ik ook Glen Case zijn telefoonnummer.
Door de uitstekende kwaliteit van de Kristoff sigaren en wetende waar ze gemaakt worden, beseften wij direct de perfecte combinatie met onze strategie.
Glen en ik gingen in gesprek en ontdekten dat wij ook elkaars visie naar de toekomst en de toewijding aan de sigarenindustrie delen.
Er is van beide kanten hard gewerkt om het juiste segment voor de Europese markt samen te stellen en niet lang daarna hebben wij
ons vastgelegd om Kristoff Cigars Inc. in Europa te gaan vertegenwoordigen”, vertelt Mark Hendriksen, eigenaar/CEO van Mythical Cigars.

Glen Case: “Gezien het aanhoudende succes en groei op de Amerikaanse markt, is het niet meer dan logisch om ook uit te breiden naar Europa!
Wij zijn blij de samenwerking met Mark van Mythical Cigars aan te gaan en de expansie vorm te geven. Zijn visie en enthousiasme met betrekking
tot boutique sigarenmerken maakt dit tot een bijzondere combinatie.
Mede gezien de introductie van diverse nieuwe blends en de nieuwe verpakkingen later dit jaar, staat e.e.a. garant voor een opwindend en druk 2013”.

Kristoff Cigars biedt een ruim assortiment premium sigaren, zoals de Kristoff Original Criollo, Kristoff Ligero, Kristoff Sumatra, GC Signature Series,
Kristania, Brittania Reserva, Cuban Selection, Premium Selection, It’s a Boy / It’s a Girl en de NIEUWE Corojo Limitada die als de NUMMER 11 sigaar gekozen is door Cigar Aficionado (2012 Best of 25).


ModellenKristoff Original Criollo


Kristoff-Original-Criollo logo.jpg

Kristoff Sumatra


KC box sumatra.jpgKristoff Original Maduro


Original Kristoff Maduro.pngKristoff Brittania Reserva


Brittania box logo.jpg

Kristoff Ligero Criollo


Kristoff-Ligero-Criollo logo.jpg
Kristoff Ligero Maduro


Ligero maduro logo.jpgKristoff Corojo Limitada


Kristoff Corojo-Limitada.jpg
Kristoff GC Signature Serie


KC box gcseries logo.jpg

Kristoff Kristina


Kristania logo web.jpg