Dunhill Signed Range

Uit SigarenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar sigarenmerk
Importeur: Scandinavian Tobacco Group Nederland

Logo Dunhill Signed Range.gif

Introductie


De Dunhill sigaren merk wordt vaak geassocieerd met een aantal van de historisch fijnste sigaren verkocht in heel Europa.De Dunhill "signed range" lijn werd aanvankelijk uitgebracht in Engeland voor zijn debuut in de Verenigde Staten in 2003.

"De naam 'Dunhill Signed Range" is vrij letterlijk. Elke doos wordt individueel genummerd en voorzien van de handtekeningen van veel van de mensen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van de sigaren. Vier handtekeningen worden weergegeven op elke doos: dat van de torcedor (sigarenroller); escogedor (de sorter, die groepen de afgewerkte sigaren); empacador (de verpakker) en de Ultimo controle de calidad (de kwaliteit toezichthouder die toezicht houdt op elke fase van de sigaren 'productie).

Geïntroduceerd in 2003, Dunhill Gesigneerd Range sigaren worden gemaakt in zeer beperkte productie met een middellange-tot-full-bodied mengsel van lange-filler tabak uit Colombia en de Dominicaanse Republiek, een Amerikaanse Pennsylvania uitgegroeid bindmiddel, en een Ecuadoriaanse dekblad, alle van de hoogste kwaliteit.Plus, elke stap van het productieproces, van wals tot verpakker, is aangemeld bij elk vak. Dit zijn de ultieme Dunhill sigaren.


Modellen