Cuesta Rey

Uit SigarenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar sigarenmerk
Importeur: Pronk Import bv.

Logo Cuesta Rey.gif

Introductie


Als een van de oudste van het land sigarenmerken, Cuesta Rey is een uitstekend medium-bodied het midden-en gearomatiseerde sigaar. Het is gemaakt op een van s werelds meest vooraanstaande factoryies sigaar. JC Newman is een van de oudste sigaar beleidsmakers in de Verenigde Staten. Ze worden gecrediteerd met vele innovaties binnen de sector, met inbegrip van de eerste te zijn cellofaan op sigaren om hun versheid te behouden. Vandaag succes van het bedrijf berust bij Stanford Newman, die ervoor zorgt dat een beetje van de JC Newman traditie gaat in elk sigaar die loskomt van de lijn.
Cuesta Rey is het vlaggenschip mix van JC Newman. Het wordt uitgerold met een wrapper Connecticut in de natuurlijke lijn en een Connecticut broadleaf Maduro Maduro voor het ras. De sigaar is medium-bodied en is uitgerold op de Fuente Factory in de Dominicaanse Republiek, een van de meest bekende fabrieken in de wereld.
De Fuentes staan bekend voor het maken van deze zeer gewaardeerde merken als Arture Fuetne en Ashton. De productie van deze fabriek heeft een wereldwijde reputatie als top notch, gebruikt alleen de beste rollen en groeien alleen de beste blad Dominicaanse's. Meng de Cuesta Rey is glad en romig, precies wat men zou verwachten van een premium sigaar uit dit deel van de wereld. Het heeft een robuust hout en moer smaak met een korte afdronk. Zie waarom sinds 1884, JC Newman is uitgeroepen tot een van 's werelds grootste sigaar makers.

Samenstelling

Binnengoed: Dominicaanse Republiek
Omblad: Dominicaanse Republiek
Dekblad:USA Connecticut shade grown
Dekblad Maduro:USA Connecticut sun grown


Modellen