Arturo Fuente

Uit SigarenWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar sigarenmerk
Importeur: Longfiller Company

Logo Arturo Fuente.gif

Introductie


Sjabloon:Kop:Arturo Fuente


Modellen


Arturo Fuente log.png

Opus X


Opus.X.jpg

Arturo Fuente Opus X sigaren zijn enkele van de zeldzaamste, meest gewilde sigaren in de wereld, een feit dat is gevalideerd door "Cigar Aficionado" het tijdschrift voor de liefhebber van sigaren. Opus X sigaren worden met de hand gemaakt in de Dominicaanse republiek. Opus X sigaren worden gemaakt van tabak afkomstig van biologisch gekweekte tabaksplanten. Deze tabaksplanten worden gekweekt op de eigen akkers van het bedrijf "Arturo Fuente". Voor het model Opus X wordt alleen gebruik gemaakt van deze pure tabaksplant, wat inhoudt dat in de Opus X, geen tabak van, of uit een ander land zit. Dit alles maakt dat de Opus X een Puro (pure) sigaar is. Hoewel het moeilijk is om een Puro te maken, is "Arturo Fuente" niet te stoppen in het ontwikkelen van de eerste ultra-premium Puro sigaar.

Opus X-sigaren zijn er ook uniek in, dat ze als een marketing tool door "Arturo Fuente" worden gebruikt. Er zijn een groot aantal verschillende vormen en maten van de Opus X sigaren gemaakt, zei het in beperkte kwaliteit.

Enkele voorbeelden hiervan zijn de Opus X Dan Marino football sigaar, een verbazingwekkende 6 x 160 (ja, 160) sigaar die is gevormd als een voetbal, met veters en al. De Sammy Sosa Baseball Bat sigaar in de vorm van een honkbalknuppel. Tevens heeft Opus X een verscheidenheid aan culebra (slang in het Spaans) sigaren, alsook verschillende sigaren voor beroemdheden. Zoals de Opus X Trump Tower en de Opus X kroon (voor paus Johannes Paulus II). Hoewel deze Opus X sigaren gemaakt werden in zeer beperkte hoeveelheden (sommige minder dan een volle doos), is de reguliere Opus X-line bijna net zo moeilijk te verkrijgen.

Mensen die twijfelen aan de kwaliteit van een mooie en smaakvolle sigaar, zouden de Opus X eens moeten proberen, gegarandeerd dat er een wereld voor hen open gaat.

Opus X sigaren hebben een zijdeachtige, Rosado wrapper die geteeld is op de biologische tabaksplantage van de familie Fuente, Chateau de la Fuente. Gelegen in een afgelegen streek in de Dominicaanse Republiek. Deze tabak boerderij ligt gelegen in een tropische vallei nabij een rivier. Deze ligging zorgt voor optimale groei omstandigheden.

In het begin van 1990, toen de familie Fuente op deze plek begon, plantte zij hun eerste oogst van deze prachtige wrapper. Er waren in die dagen er veel sceptici in de sigarenindustrie. Zij, de critici dachten dat het niet kon worden gedaan. Er waren al veel eerdere pogingen om een dergelijke wrapper in de Dominicaanse Republiek te laten groeien, mislukt.

De Fuente familie wist wat ze deden, en ze bereikte het (bijna) onmogelijke. De oorspronkelijke naam voor de tabaksteelt was Project X. De familie koos Fuente Opus als naam om de unieke verpakking te beschrijven. Het woord opus respondeerde met Carlos Fuente Jr, omdat hij verklaarde dat "... het woord 'opus'-zin, creatief werk, meesterwerk, een werk van een leven lang. Het was perfect. "
Opus X sigaren zijn middellange-full body sigaren, hoewel sterk zijn ze niet overweldigend. De smaak van de Opus X sigaren kan omschreven als kruidig, met een algemene romige smaak.

A.F. Rosado


A.F. Rosado.jpg

Sun Grown sigaren van "Arturo Fuente" hebben een exclusieve Ecuadoriaanse Sun Grown wrapper, die wordt aangeduid door de zwarte band op het etiket.
Deze onderscheidt zich door zijn van nature zoete smaak. Zoals een Maduro, maar zijn lichter van kleur.
Zoals alle "Arturo Fuente" sigaren, gaan alleen de hoogste kwaliteit vintage tabak en vakmanschap hand in hand.
Dit geldt ook voor deze medium-bodied sigaren die worden gekenmerkt door een rijke smaak en een prachtig aroma.

A.F. Hemingway serie


AF Hemingway Logo.jpg

De Fuente familie produceert sinds generaties een van de beste beste sigaren van de wereld. Het model van "Arturo Fuente" genaamd Hemingway is geen uitzondering voor wat betreft zijn kwaliteit. Gemaakt met een prachtige, lichte tot middelgrote mix. Het binnengoed bestaat uit Dominicaanse tabak en zeer fijne Afrikaanse Kameroen wrappers (of Maduro, als je ze kunt vinden), De Hemmingway zijn misschien wel de meest gewilde sigaren afkomstig uit de Fuente fabriek .

Het familie bedrijf genoemd naar de grondlegger Arturo Fuente maakt al meer dan 90 jaar sigaren. Hoewel talrijke fabrieken in het verleden zijn afgebrand,keren ze telkens terug naar de mix van enkele van de beste sigaren.

Hemingway het korte verhaal; hoewel de Hemmingway niet het vlaggenschip van "Arturo Fuente" is, is het zeker uitgegroeid tot een van hun meest populaire model. Door de Perfecto vorm, onderscheid dit model zich van andere modellen binnen het "Arturo Fuente" segment. Mocht het model u niet intrigeren, dan zal de zoete en kruidige smaak dat zeker doen.

Kenmerk van de Hemingway Short Story is de perfecto vorm. Met een 48 inch ring, en een verloop waardoor het model op het einde een beetje versmalt, is het een kort model. De wrapper is een Afrikaanse Kameroen, en het binnengoed is gemaakt van vintage Dominicaanse tabak. De wrapper maakt dit model een beetje donkerder echter met een prachtige glans. Deze sigaar trekt perfect en heeft een volle rook met veel smaak.

A.F. Gran Reserva serie


AF petitcorona.jpg

Hoewel de sigaren van "Arturo Fuente" soms moeilijk te zijn verkrijgen, behoren ze zeker tot de meest populaire sigaren ter wereld.

Carlos Fuente Jr, meester blender, is de vierde generatie van de Fuente familie, die werkzaam is in de tabaksindustrie.

De afgelopen jaren zijn de Fuente sigaren uitgegroeid tot de meest populaire sigaren ter wereld. Gemaakt in de Dominicaanse Republiek, bestaan de Fuente sigaren uit een combinatie van ervaring en de beste tabak die het land van de Fuente familie en de Dominicaanse republiek te bieden heeft.

De Gran Reserva lijn is het vlaggenschip van het merk "Arturo Fuente", en komt in een verscheidenheid van formaten en zelfs diverse populaire wrappers. De in ceder gewikkelde lijn, combineert een vlotte Connecticut wrapper met een Dominicaans vulmiddel en bindmiddel waardoor het een mild meesterwerk is geworden. De Kameroen modellen profiteren van een Centraal-Afrikaanse wrapper dat een medium lichaam bouwt over een Dominicaanse bindmiddel en vulstof. Deze wrapper geeft een pittig meer smaakvolle aroma in de mond. In aanvulling op de natuurlijke en Kameroen wikkels, maakt Fuente hun populaire sigaren in een zoete en donkere Maduro wrapper. Hierdoor krijgen deze modellen een meer robuuste smaak.